Julkaistu

Mustarastas ensilumessa

Ensilumi

Maalasin tämän taulun jo useita vuosia sitten ja nyt on sen aika vaihtaa kotia!
Taulusta on tehty myös postikortti, joka löytyy joulukorttivalikoimastani ja joka joulu sympaattinen mustarastas-kortti on yksi myydyimmistä korteistani 🙂

Taulu on valmis seinälle ripustettavaksi. Maalauspinta jatkuu reunoille, joten kehyksiä ei välttämättä tarvita.
Akryyli,  46 cm x  55 cm

Tätä on odotettu ja uumoiltu jo monta päivää. Vihdoin musta maa saa ylleen hennon hunnun valkoista lunta ja kaamos kevenee hiukan.
Mustarastas on yksi lempilinnuistani. Ainakin täällä Helsingissä niitä voi seurata ympäri vuoden ja on jotenkin lohdullista katsella niiden elämää vuodenaikojen vaihtuessa.
Vedän piponi syvälle päähän ja astun tuuleen. Siinä oksalla hän nököttää ja katseemme kohtaa, aivan kuin ymmärtäisimme toisiamme ja hymyilen. Jatkan kevyempänä matkaa, koska ensi keväänä tulee taas kevät ja hän laulaa maaliskuussa minulle oksalla korkeimmalla.

Nyt on tämän taulun aika vaihtaa kotia.
Jos asut muualla kuin Helsingissä, voin lähettää taulun sinulle hyvin pakattuna 🙂

-Susanna-

IHANA UUTUUS!

Oma vuosi -kalenterissa yhdistyy arjen suunnittelu ja runojen lumous. Tämä kuvitettu kalenteri on suunniteltu sinulle, joka pidät kuukausinäkymästä. Tilaa omille muistiinpanoille ja päiväkohtaisille merkinnöille kuitenkin löytyy.

Kuukausiaukeamat tammikuusta joulukuuhun. Jokaisen kuukauden välissä on MINNA RISSASEN ihastuttavat nimikkorunot kullekin kuulle sekä tilaa muistiinpanoille. Kalenteri on päiväämätön, joten päivämäärät kirjoitetaan kalenteriin itse.

Vihkomainen, nidottu kalenteri, A5 koossa.
Kannet 250 g, soft touch -laminointi
Sisäsivut 120 g

Suunniteltu ja painettu Suomessa.
Kuvitus Susanna Sinivirta

Tästä pääset shopiin!