REFERENSSEJÄ

VIHERVIISIKKO OY

Idea fiilis-korttiin syntyi, kun halusin laittaa jotain persoonallista mukaan asiakkaiden verkkokauppa-tilauksiin. Haluan antaa asiakkaalle fiiliksen, että hänen ostamansa tuote on pakattu juuri hänelle ja häntä ajatellen. Kortissa on kohta, johon voin kirjoittaa itse kynällä oman nimeni ja minusta se on henkilökohtaisempaa, kuin että laittaisin vain lähetyslistan asiakkaan tilauksen mukaan. Kortissa on myös alekoodi, jonka asiakas voi käyttää seuraavalla ostokerralla. Ja tätä koodia onkin paljon hyödynnetty. Näin olemme saaneet asiakkaat uudestaan verkkokauppaamme.

Susanna Käpynen-Posti
viherviisikkokauppa.fi

 

MYÖTÄTUULI Tiina Honkonen Ky

Huomasin FB:ssä SiniSusan mainoksen korteista. Niissä oli heti minuun vetoavaa värimaailmaa ja kuvitusta. Suunniteltiin Myötätuulelle oma kortti, joka on samalla postikortti ja käyntikortti. Kätevää. Sain siitä myös digiversion, jota voin lähettää asiakkailleni sähköpostitse.
Olen saanut kortistani palautetta: ”Tämä näyttää sinulle Myötätuulen Tiina.” Kiitos Susanna!

Tiina Honkonen
https://www.tiinahonkonen.fi/

LINNAPAPERI OY

Kevättalvella 2021 julkaistiin suunnittelemani 12 kappaleen korttisarja ja jouluksi 2021, 7 kortin joulukorttisarja. Kortteja myy Linnapaperi Oy. Vain jälleenmyyjille.

Jälleenmyyjille:
https://www.linnapaperi.fi/content/fi/52/22299/N%C3%A4in%20tilaat.html