INFO

SiniSusa Oy
Y-tunnus 3178788-9
Helsinki, Finland
susanna.sinivirta@gmail.com

 

Olen helsinkiläinen kuvataiteilija, kuvittaja ja graafikko. Jäin vuoden 2021 alusta kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Erilaisten graafisten töiden lisäksi teen kuvituksia esimerkiksi kirjoihin, verkkoon tai muihin tuotteisiin, riippuen toimeksiannosta.  Kuvitukseni teen pääsääntöisesti akvarellilla paperille, jonka jälkeen työstän kuvan valmiiksi koneella. Rakastan kortteja! Vaikka minulla on omasta takaa kortteja loppuelämäksi, ostan usein muiden tekemiä ihania kortteja varastoon 🙂 Verkkokauppani päätuote on kortit ja paperituotteet, mutta sieltä löytyy mm. myös suunnittelemiani kotimaisia, puolipellavaisia keittiöpyyhkeitä.

Maalaaminen ja piirtäminen on ollut minun tapani käsitellä asioita ihan pienestä asti. Oman taiteen tekeminen on minulle kuin hengittämistä. Tutkin töissäni luontoa, pintoja, valoja ja varjoja. Kerrostan ja raaputan. Rakastan viivoja, pilkkuja ja pieniä yksityiskohtia. Toisaalta olen tietoisesti välillä pyrkinyt rennompaan maalausotteeseen – välillä jätän siveltimet purkkiin ja maalaan pelkästään palettiveitsellä. Akryyli- ja akvarellivärit ovat minun juttuni. Akvarellitöissä minua kiehtoo värien läpikuultavuus ja se, miten eri värikerrokset yhdistyvät toisiinsa.

Luonto on paras inspiraation lähde.  Vuodenaikojen vaihtelu on aina kiehtonut minua. Juuri se, miten kesän runsaus hiljalleen riisutaan ja kuinka kaamos ja talvi asettaa luonnon lepotilaan kunnes taas kevätaurinko kutsuu kaikkea kasvamaan. Siihen sykliin ihmisen on alistuttava ja sopeuduttava.
Jos nyt joku pitäisi nostaa erityisemmin esille luonnosta, niin MÄNTY…ei löydy sanoja. Sen kaarna, väritys, muotokieli – kaunis kaikkina vuodenaikoina. Rakastan myös lintuja ja kukkia. Mustarastaan laulu aikaisin keväällä tuo toivon tulevasta kesästä ja lämmöstä. Sen laulu nostattaa mieltä ja on ihan parasta musiikkia sielulle pitkän talven jälkeen. Kasvikunta tarjoaa läpi vuoden kauniita muotoja ja sävyjä. Talvellakin.

Minulle kotimaisuus on tärkeä arvo. Pyrin siihen, että kaikki tuotteeni tehdään Suomessa. Osa tarroista valmistetaan Ruotsissa.

Mikäli olet kiinnostunut jälleenmyynnistä, tai jos tuli mieleen jotain muuta kysyttävää, laita meiliä!
susanna.sinivirta@gmail.com

Susanna

Tietosuojaseloste

Tilaus- ja toimitusehdot