INFO

 

Yksityinen elinkeinoharjoittaja * Entrepreneur

SiniSusa, Y-tunnus 1916387-0
Helsinki, Finland
susanna.sinivirta@gmail.com

 

Tilaus- ja toimitusehdot / Shipping and policies

 

 

In english!

Olen Helsingissä asuva freelance kuvittaja ja graafikko. Pitkäaikainen haaveeni on ollut suunnitella jokaiselle kuukaudelle oma kuosinsa. Ensimmäiset mallistoni, October (Lokakuu) ja November (marraskuu) valmistuivat kesällä 2016.

Kuosit ovat syntyneet kädenjälkenä siitä, mitä itse olen nähnyt ja kokenut luonnossa. Voimaannun luonnossa liikkumisesta ja tarvitsen säännöllisesti metsähetkiä pysyäkseni jokseenkin tasapainoisena ihmisenä!

Asuin lapsuuteni länsinaapurissa metsän reunalla, harjun päällä ja suurten peltojen läheisyydessä. Metsä oli paras paikka leikeille ja seikkailuille. Ilta-auringon tulisen oranssiksi värjäämät mäntyjen rungot, villivadelmat, ruskotatit, sammaloituneet kivet ja äidin valtavat kukkapenkit tulevat ensimmäisenä mieleen kun mietin lapsuuten pihapiiriä.

Vuodenaikojen vaihtelu on aina kiehtonut minua. Juuri se, miten kesän runsaus hiljalleen riisutaan ja kuinka kaamos ja talvi asettaa luonnon lepotilaan kunnes taas kevätaurinko kutsuu kaikkea kasvamaan. Siihen sykliin ihmisen on alistuttava ja sopeuduttava, vaikka kuinka haluaisi ikuisen kesäillan heinäsirkan sirinällä, apiloiden ja vanamoiden tuoksuessa (unohdetaan ne hyttyset). Seasons´ Embrace – vuodenaikojen syleily on tarina rakkaudesta luontoon.

Toivon, että kuosini ja mallistojeni värimaailma puhuu sellaista kieltä, jota on helppo ymmärtää ja johon on helppo samaistua. Mallistot on suunniteltu kestämään vuodenaikoijen vaihtelua, vaikka kantavatkin kukin omaa kuukausi-nimeään. Suunnittelun lähtökohtana on ollut myös, että kuosit olisi helposti yhdistettävissä skandinaaviseen ja rentoon sisustukseen.

Toivottavasti kuosini inspiroivat sinua!

Susanna

PS. Yksi ainainen ihmetykseni ja ihastukseni kohde on linnut. Mustarastaan laulu aikaisin keväällä tuo toivon tulevasta kesästä ja lämmöstä. Sen laulu nostattaa mieltä ja on ihan parasta musiikkia, mitä voi kuulla pitkän talven jälkeen. Tintit, pääskyset, punatulkut, peipot ja ne kaikku muut sirkuttajat…Näitä pieniä ilon tuojia tapaatte korteissani ja julisteissani.