Tilaus- ja toimitusehdot

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT, alk. 1.5.2017

 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Oikeus hintojen ja toimituskulujen muutoksiin on SiniSusalla.
 • Tilaukset maksetaan verkkopankissa. Kun maksusuoritus näkyy SiniSusan tilillä, tilaus lähetetään asiakkaalle (kts. toimitusaika)
  Uudet asiakkaat voivat joko maksaa ostoksensa saman tien tai rekisteröityä järjestelmäämme henkilötiedoillaan.Jos valitset henkilötietojen rekisteröinnin, sinun on helpompi seurata tilaustasi. Seuraavan kerran kun kirjaudut sisään, henkilötietosi ovat valmiiksi täytettynä. Emme koskaan luovuta henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle.
 • Toimitusaika: tarratapettien ja sisustustarrojen toimitusaika on 3-5 viikkoa. Poikkeuksista toimitusajoissa ilmoitetaan erikseen sähköpostitse. Postikortit ja julisteet toimitetaan 3-8 arkipäivän sisällä.
 • Toimitustapa: postikortit sekä pienemmät sisustustarrat lähetetään kirjepostitse. Tapetit, julisteet ja sisustustarrat  lähetetään postitusputkessa pakettina ja ne voit noutaa lähimmästä Postin toimipisteestä.
 • Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.
 • Tilatessasi tuotteita sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.
 • Ostoksen vaurioituminen lähetyksen aikana: mikäli pakettisi sisältö on vaurioitunut kuljetuksessa, ilmoitathan heti postissa vauriosta. Jos vaurio ei luovutustilanteessa ole havaittavissa, tee pikaisesti vahinkoilmoitus siihen postin yksikköön, joka paketin on luovuttanut.
 • Palautusoikeus: kaikilla myynnissä olevilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen postituskulut maksaa asiakas. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa. Otathan palautustilanteissa aina ensin yhteyttä sähköpostitse susanna.sinivirta@gmail.com. Ilmoita samalla, mille tilille haluat kauppiaan palauttavan ostosumman. Tarkistathan tilaamasi tuotteiden virheettömyyden ja että koko on se, jonka tilasit.
 • Force Majeure -ehdot
  SiniSusan verkkomyymälä ei ole vastuussa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy sellaisten olosuhteiden seurauksena, joihin verkkomyymälä ei voi vaikuttaa, kuten sota, luonnonkatastrofi, vienti- tai tuontikielto, viranomaispäätös, julkisen liikenteen häiriö tai muu vastaava tapahtuma, joka vaikeuttaa tai estää SiniSusan verkkomyymälän toimintaa.

 

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com


SHIPPING AND POLICIES
Shipping
Peal and stick wallpapers and decor stickers
Estimated shipping times:
– Scandinavia: 4-5 weeks
– Europe: 4-6 weeks
– North America: 5 -8 weeks
– Asia: 5-8 weeks
Post cards and posters
will be shipped in 1-2 weeks.
You will be noticed with an e-mail after paying your order.
Shipping information
Please make sure the address is correct when you place the order and please provide your phone number in the order. The phone number is required for the courier service and greatly facilitates timely delivery.
Customs and import taxes
Buyers are responsible for any customs and import taxes that may apply. SiniSusa is not responsible for delays due to customs.
Returns and exchanges
Contact SiniSusa within 14 days of delivery. Ship items back within 30 days of delivery.
Conditions of return
Buyers are responsible for return shipping costs. If the item is not returned in its original condition, the buyer is responsible for any loss in value.
Privacy policy
SiniSusa will only use your shipping and billing address and contact information:
– to communicate with you about your order
– to fulfill your order
– for legal reasons (like paying taxes)
Please note
After receiving the product, make sure that the material is free from defects and sizes are as ordered.
Ater installation SiniSusa is unable to deal with any complaints.
Payment Service Provider
 Paytrail Plc acts as a collecting payment service provider and is an authorized Payment Institution. Paytrail Plc will be shown as the recipient on your bank or credit card statement. Paytrail Plc will forward the payment to the merchant. For reclamations, please contact the website the payment was made to.
Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Phone: +358 207 181 830
Business ID 2122839-7