Tilaus- ja toimitusehdot

TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

 • Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Oikeus hintojen ja toimituskulujen muutoksiin on SiniSusa Oy:llä
 • Tilaukset maksetaan verkkopankissa. Kun maksusuoritus näkyy SiniSusa Oy:n tilillä, tilaus lähetetään asiakkaalle.
  Uudet asiakkaat voivat joko maksaa ostoksensa saman tien tai rekisteröityä järjestelmäämme henkilötiedoillaan. Jos valitset henkilötietojen rekisteröinnin, sinun on helpompi seurata tilaustasi. Seuraavan kerran kun kirjaudut sisään, henkilötietosi ovat valmiiksi täytettynä. Emme koskaan luovuta henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle.
 • Toimitusaika: Tilatut tuotteet toimitetaan 2-5 arkipäivän sisällä, jos Posti suo 🙂 Laitan tilaukset postiin aina seuraavana arkipäivänä.
 • Tilataksesi sinun on oltava täysi-ikäinen tai sinulla tulee olla huoltajan lupa tilauksen tekemiseen.
 • Tilatessasi tuotteita sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.
 • Ostoksen vaurioituminen lähetyksen aikana: mikäli pakettisi sisältö on vaurioitunut kuljetuksessa, ilmoitathan heti postissa vauriosta. Jos vaurio ei luovutustilanteessa ole havaittavissa, tee pikaisesti vahinkoilmoitus siihen postin yksikköön, joka paketin on luovuttanut.
 • Palautusoikeus: kaikilla myynnissä olevilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen postituskulut maksaa asiakas. Tuotteen tulee olla palautettaessa täysin uutta vastaavassa kunnossa. Otathan palautustilanteissa aina ensin yhteyttä sähköpostitse susanna.sinivirta@gmail.com. Ilmoita samalla, mille tilille haluat kauppiaan palauttavan ostosumman. Tarkistathan tilaamasi tuotteiden virheettömyyden ja että koko on se, jonka tilasit.
 • Force Majeure -ehdot
  SiniSusa Oy:n verkkomyymälä ei ole vastuussa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy sellaisten olosuhteiden seurauksena, joihin verkkomyymälä ei voi vaikuttaa, kuten sota, luonnonkatastrofi, vienti- tai tuontikielto, viranomaispäätös, julkisen liikenteen häiriö tai muu vastaava tapahtuma, joka vaikeuttaa tai estää SiniSusan verkkomyymälän toimintaa.

Maksupalvelutarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com