Julkaistu

Marraskuu tuli taloon

Vuonna 1921 valmistunutta hirsirakenteista taloa on viime vuosina kunnostettu ahkerasti. Mahdollisimman paljon on pyritty tekemään itse.

Sisätilat olivat taloa ostettaessa kurjassa kunnossa, mutta kuntotarkastajien ja rakennusalan ammattilaisten mielestä talo oli rungoltaan terve eikä missäään nimessä toivoton tapaus.

Tänään se on viisihenkisen helsinkiläisperheen hurmaava ja lämminhenkinen koti, vaikka remonttimaraton kolmen alle 10-vuotiaan lapsen kanssa on välillä tuntunut loputtomalta.

Alakerran pikkuvessa on viimeksi valmistunut projekti. Seinäpinnat uusittiin, vanha lattia purettiin ja lattia sai lämmityksen.

Seiniä koristavat, korkeat vaaleat helmiponttipaneelit, tuovat muuten tummanpuhuvaan käymälään ryhtiä ja paneelin yläpuolelle valittiin Susanna Sinivirran suunnittelema tapettikuosi November Night.

Vanhaa taloa kunnioittaen tapettimateriaaliksi valittiin Seasons’ Embracen paperitapetti. WC:n seinät pohjustettiin huokolevyllä ja päälle liisteröitiin tasoittava kerros makulatuuripaperia.

 

 
Kiinnostuitko Seasons’ Embracen paperitapeteista? Paperitapetin taustapuoli on esiliisteröity, joka aktivoidaan vedellä.
 
Ota yhteyttä:
susanna.sinivirta@gmail.com