Kolme vuotta elämää

28.00  sis. alv

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

PÄIVÄKIRJA

Kolme vuotta elämää
…koska haluan muistaa nämä päivät.

Kolme vuotta elämää on kuvitettu kolmen vuoden päiväkirja. Arkisista hetkistä jää kolmen vuoden jälki ja voit huomata, miten elämä kantaa.
Liian usein kiire vie mennessään. Huomaamatta päivät ja viikot muuttuvat kuukausiksi. Mihin minä jäin kaiken keskellä? Kirjan pohdiskelutehtävät auttavat kuulemaan, mitä sinulle kuuluu.

Sivuilta löydät myös rohkaisevia raamatunjakeita sekä Elina Salmisen, Minna Rissasen ja Mirkka Auvisen runoja.

Kirja toimii myös rukous- tai kiitollisuuspäiväkirjana. Se voisi olla vaikkapa kirja pienen ihmisen ensimmäisistä vuosista, jonka äiti tai isä hänelle kirjoittaa.

Päiväkirjan voi aloittaa minä päivänä tahansa. Kirjaan on painettu päivien numerot valmiiksi, mutta vuosista päättää kirjan omistaja! Kolme vuoden päivät ovat allekkain, näin näkee mukavasti yhdellä silmäyksellä, mitä teki edellisinä vuosina samaan aikaan.

Kustantaja: Aikamedia Oy
Kovakantinen

 

Takakannen teksti:

Elämämme koostuu hetkistä ja suurimmaksi osaksi aivan tavallisesta arjesta. Liian usein kiire vie mennessään. Huomaamatta päivät ja viikot muuttuvat kuukausiksi. Mitä tapahtui elämämme kohokohtien välillä? Mihin minä jäin, kaiken keskellä? Usein vasta jälkeenpäin näemme asioiden merkityksen ja ehkä myös vastauksen kysymykseen miksi.

Kolme vuotta elämää avaa eteesi päiviesi kirjon ja tarjoaa laajemman näkökentän: haasteista voi selvitä, ja harmaata ei olekaan ikuisesti. Toivon sinun löytävän uusia oivalluksia itsestäsi, elämästä ja Jumalan huolenpidosta.

Toivon kirjan antavan sinulle eväitä mielekkäämpään arkeen. Kirjan pohdiskelutehtävät auttavat kuulemaan, mitä sinulle
kuuluu. Raamatunjakeet muistuttavat Jumalan lupauksista ja todellisen elämän antajasta.

Pieni hetki päivästä vain sinua varten. Astu elämäsi tarinaan!

Susanna